Hívás
Útvonal
E-mail
VÁROSLIGET Patika

Patikánk bemutatkozik


Gyógyszertárunk - mely korábbi feljegyzések szerint 1902-ben már „Gyógytár”-ként működött - Budapesten, a VII. kerület és a XIV. kerület határán, a Dózsa György út és az Ajtósi Dürer sor sarkán található.
 
Jelenleg, mint „Városliget Gyógyszertár” magas szakmai és emberi színvonalon szolgálja a betegek érdekeit. Szolgáltatásainkat az igényeknek megfelelően folyamatosan bővítjük.

  • Készpénzfizetési lehetőség mellett ön fizethet bankkártyával és több Egészség pénztár által forgalomba hozott egészségkártyával (figyelembe véve a hatályos törvényeket és rendelkezéseket).
  • Vércukorszint mérést végzünk, a mérési eredménytől függően szakszerű tanáccsal látjuk el a jövőre vonatkozóan, hogy az esetleges problémái csökkenjenek, megoldódjanak és ez által ön egészségesebb, teljesebb életet tudjon élni.
  • Természetesen ön mérés nélkül is kaphat tőlünk egészségével és életmódjával kapcsolatos szakszerű tanácsokat.
  • Gyógyszerészeink és szakasszisztenseink folyamatos továbbképzéseken vesznek részt, hogy mindig tájékozottak és felkészültek legyenek az újabb és újabb gyógyszerekről, minőségi kozmetikumokról, homeopátiás készítményekről, stb.
  • Az ön által már jól ismert szokásos gyógyszertári ellátáson kívül, babaápolási cikkeket, homeopátiás készítményeket, minőségi kozmetikumok számos fajtáját és saját készítésű készítményeinket is beszerezheti nálunk.
  • Ha önnek szállítási gondjai vannak, igyekszünk azt megoldani, hogy az ön segítségre lehessünk ebben is.

 
JÖJJÖN BE HOZZÁNK AKKORIS, HA NEM BETEG, SZÍVESEN ÁLLUNK VÁSÁRLÓINK RENDELKEZÉSÉRE BÁRMILYEN EGÉSZSÉGÜGYI KÉRDÉSBEN.
 X
clearbox ablak bezárása
slideshow megállításaslideshow elindítása